Muzyka Najnowsze

Nowy klip zespołu Kadosz – Dzień chwały

Ukazał się nowy teledysk zespołu Kadosz pt. „Dzień chwały”. Utwór promuje nową płytę o takim samym tytule jak prezentowany utwór. Na albumie ma się znaleźć 12 utworów. Premiera będzie mieć miejsce w maju tego roku.

Nazwa grupy nawiązuje do jednego z imion Boga. Kadosz po hebrajsku oznacza – święty.

Iwona Ziemniewicz – głos
Jagoda Bismor – klawisze
Marcin Ziemniewicz – gitary
Dominik Sławiński – bas
Marek Romanowski – perkusja
Gościnnie: Dorota Zaziąbło – organy
Hammonda Tomasz Szewczyk – wiolonczela
Realizacja dźwięku, mix i mastering – Maciej Stach
Nagranie, mix oraz mastering zrealizowano w studiu Maq Records
Flagowanie: Zespół uwielbienia flagami Fundacji Siloe 24/7
Zdjęcia: Tadeusz Połomski, Dawid Cupiał Realizacja
montaż: Tadeusz Połomski
Zdjęcia z drona: Artur Sekuła
Światła: Leszek Styś/Teatr A

Dyskografia:

2004 – A co my od siebie
2007 – Komu chcesz wierzyć
2010 – Światło dla zamkniętych oczu
2015 – Chwała Tobie Tato
2018 – Dzień chwały

Zdjęcie: Facebook zespołu Kadosz

Polub #ObywateleNiebaPL na Facebooku i bądź na bieżąco!

Podziel się artykułem ze znajomymi!

Wypowiedz się: